elinsss.com 98c dopklänningEn liten tjej döptes till Vera i denna klänning idag. Blev en söt historia. Nyckelorden var enkelt, elegant, lantligt och traditionellt. Spetsen är återanvänd från mammans egen brudklänning, vilket var ett pussel att få ihop men blev lyckat i slutänden. Fin idé. Resten av dopklänningen är i benfärgat linnetyg. Och brudklänningen? Den ska sys om till en knälång variant.

Riktigt roligt att sy dopklänningar. Skulle kanske ta och sy några fler enkla modeller, lik som denna ovan samt prototypen. Själva kommer vi aldrig att behöva en, åtminstone inte i den traditionella bemärkelsen, eftersom vi sedan några veckor tillbaka inte längre hör till kyrkan. Men ändå.

 

En reaktion till “Dopklänningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s