elinsss.com 66a

TACK snälla ni för hjälpen med sökandet efter de ultimata terrass stolarna. Ni hittade dem åt mig! Och jag är lixom lite i extas, även om det för tillfället spö-regnar ute. Stolen jag var ute efter heter alltså Nett och finns i flera färger. Stapelbar och ohyggligt bekväm. Priset är bara ganska nett det också, som man säger på Kariska. Över 200 euroslantar för en stol. HOST. Tror jag får svårt att övertala sambon om att detta är en lysande idé. Vi behöver nämligen minst sex stycken. Nåh. Jag ska göra ett försök.

Om inte annat så hittade jag faktiskt en riktig fin variant på hederliga IKEA. Väsman stolen. En femtedel(!) av Nett priset och väldigt  fin i mina ögon.  Provsatt stolen under senaste Ikea besöket för någon månad sedan och gav den klart godkänt.

Så vad göra. Ruinera sig på fräsig design eller köra med helt okej budget? Dessutom behövs ännu soffa och nerfällbara solstolar. Beslut måste tas. Vår terrass ligger nämligen på solsidan och det går redan nu att sitta ute och äta grillkorv eller sörpla kaffe på dagarna. Det kommer bli vårt sommarparadis därute.


elinsss.com 66d

9 reaktioner till “Stolen är funnen

 1. Jag röstar på budgetvarianten och köp istället några fler som man kan ta fram då det ordnas evenemang och ni har många gäster. Herregud, redan om ni ska ha båda era familjer över på grillfest så behövs ju ett helt gäng med stolar! 🙂

  Gilla

  1. Du har så rätt. Å hellre förnyar man sen om fem är då man tröttnar. Blir nog Ikea varianten tror ja, så blir vi inte ruinerade. 😃

   Gilla

  1. ja jestas vad dyrt det är med stolar. Men den var sjuuuuukt cool. Kanske man kan beställa EN sån å resten billiga Ikea 😉

   Gilla

 2. Hej, köpte du Väsman stolarna och vill bli av med dom så köper jag gärna dom? 🙂 Med vänlig hälsning Lisa

  Gilla

  1. Hejsan. Väsman stolarna köpte vi men är väldigt nöjda med dem så dem behåller vi ☺️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s