GOD MORGON. Eller förmiddag heter det. Sov evighetsnatt och njuter så saaamari av helt ledig helg. Inge lördagsjobb i Canny. Så förmiddagen har ägnat åt sjutusen koppar kaffe framför datorn. Berättade tidigare att jag hållit i trådarna för en grundkurs i Portfolio i Axxell. Nåh. Dum som jag är lovade jag att själv presentera någon form av portfolio då kursen avslutas, eftersom min egen inte uppdaterats på femtusen år. Nyttigt, javisst. Jobbig, jätte.
Bara att sätta igång. Min egen portfolio väljer jag nu att göra som hemsida på nätet, uppbyggd på wordpress. Lättillgänglig. Enkel att uppdatera. Samtidigt sätter det mer press på materialet då ALLA har tillgång till hemsidan. Långt ifrån klart och jag jobbar med en layout som är helt ny för mig så det tar sin tid att få det som jag vill. Men jag har en början här och väljer att publicera den redan nu för att pusha mig själv till att göra den klar. Snart. Lovar.

Och inser nu att mitt bildmaterial inte är att hänga i julgranen. Miilo har fotat en del fina bilder åt mig på gamla arbeten, men där tog det slut. Ska blir ändring på det i sommar. Nya projekt på gång…

elinsss.com 69 hemsida

I smyg älskar jag sådant här, men det är ju så hiskeligt tidskrävande.

5 reaktioner till “Ny hemsida under konstruktion

 1. Snygg design på nya sidan! Borde själv ta mig i kragen och fixa ihop en egen portfolio 🙂
  Satt faktiskt och tänkte på dig här en dag, om du vill ta nya foton i något skede är det bara att ropa hepp. 🙂

  Gilla

  1. jaaaaa det vore super! Har planer på att sy mer i sommar så kanske vi kan styra ihop en fotografering igen? Dina bilder är dom enda jag vill använda då de är så fina. Men nästa gång ska vi använda någon annan modell 😀 Vi återkommer!

   Gilla

  1. Tack ska du ha! En början är det ju, men mycket pill kvar 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s