elinsss.com 43 penalAlltså herregyyyd vad roligt att sy något åt sig själv för en gångs skull. Även om det bara är fråga om en penal.

Käääääk! jag har så ap-mycket att göra så mitt vardagliga liv är lixom ganska hektiskt i veckorna. Priset man får betala av att avnjuta helt lediga helger… Jag ska återkomma till detdär med shopping-checklist tips och tvättråd av kläder. Imorgon. Eller på fredag. Låt mig tills dess presentera min nya penal med infälld drapering. I pink. Så int min färg. Men har plötsligt fått en släng av skrik-pink fetisch. Piggar upp allt gråa. Och perfeeeeekt storlek på penalen också för mig som alltid behöver pennor tejp tuscher gummi linjaler snören måttband sax tuggis nålar ja gudvetvad med mig helatiden.

Det har alltså varit temat för undervisningen i Axxell idag – infälld drapering. Hur man snabbt och smidigt kan göra ett plagg intressant genom att fälla in en handgjord drapering. Vi gjorde penaler  istället för att spara tid. Men blev inte illa alls. Elevernas prover och penaler blev ännu finare!

Måste jobba…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s