LEDIG lördag ensam hemma är som en mini-semester för mig. Så hiskeligt lyxigt. Och ovanligt. Nästan dyrbart. Ska sörpla kaffe och njuta av tystnaden en stund innan jag åker iväg till Lojo för att handla gardiner och annat hus-relaterat. Inredningsivern kommer och går i vågor så jag glider på vågen så länge den varar och struntar totalt i det däremellan. Inge brådska.

elinsss.com 38 Rut&circleSommarpover från Rut&Circle – Cannys outlet

Gällande inredning har jag alltså inte något att komma med, däremot några lokala tips i klädväg. Cannys outlet/Karis säljer nu sommarprover från märket Rut&Circle. Ett märke med gemytligt forsmpråk och faktiskt riktigt vettiga materialkombinationer trots budgetpriserna, som jag hoppas (tror?) vi kommer att få in mer av i sommar. Är alltså inte själv på jobb i Canny idag men förra lördagen plockade jag åt mig ett par spräckliga jeans, mönstrade viskos shorts och en lju-huuuuvlig svart maxi trikåklänning som jag kommer att använda sönder i sommar – alla på 50% rea av detta märke. Endast ett plagg av varje modell. Cannys outlet var det.

elinsss.com 39 TenpointsTenpoint gladiatorklackar – Wildshoes outlet

Jag lik som enmiljon andra kvinnor har även trånat lite efter dedär svarta klackarna med snörning från H&M. Bet mig i tungan och avstod att beställa av två orsaker. Kolla shopping check-listan!  För det första har de en klack på 10,5 cm som inte passar in i min vardag. För det andra är de av syntetläder och skulle antagligen braka ihop efter en säsong. Så nä. Skippade. Men gissa lyckan då jag hittade en motsvarande modell i Wildshoes outlet mittemot Tarjoustalo i Karis. Samma stuk. Men med gå-vänligare  klack på 6 cm. Megarea. Och bäst av allt dendär härliga lilla loggan på insidan – äkta läder.

Jag tycker det är så jäkla roligt att handla lokalt. I lilla Karis.

3 reaktioner till “Två (lokala) tips

  1. Shortsen ser ljuvliga ut! Jag jobbar själv på klädaffären Wautsi i lilla Jakobstad och där säljer vi också Rut m.fl. Ogillar deras tröjor. Oftast super dåligt material och noppar efter gångers användning 😦 men annars snygga plagg för bra priser! Kan tillägga att jag älskar skorna! Hihi

    Gilla

  2. Håller med, då när vi tog in Rut M.fl för något år sedan var kläderna under all kritik. Så vi slutade köpa in av dem. Agenten försäkrade nu att denna version – Rut&circle – är bättre. Återstår att se. Var åtminstone nöjd med proverna. Många plagg med fina former å bra material, även tröjorna. Så vi hoppas på det bästa 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s