elinsss.com 42Jag har aldrig riktigt fastnat för detdär att läsa via dator, telefon eller läsplatta – vare sig det gäller böcker, dagstidningar eller andra blaskor. Vill ha riktig vara. Stora uppslag. Fina bilder. Frasigt papper. Ja, jag må vara gammalmodig….

Är trots det ingen storkonsument av tidningar men har märkt att jag är så mycket mer inspirerad att jobba, sy, diskutera, äta, träna, förbättra, fixa – allt –  då jag har några tidningar hemma. HBL kommer varje veckoslut i hopp om att hjärncellerna inte skall bli förslappade, medan Koti ja keittiö (skall dock bytas till Avotakka) druttar ner i postlådan en gång i månaden och inspirerar till ett vackert hem. Och så har jag faktiskt kärat ner mig lite i finska COSTUME som nu blir ersättare till ELLE på modefronten. Faktiskt riktigt bra tidning. Costume. Senaste mode både från den stora modemaffian men även mycket inhemsk design. Sånt är kiva. Inslag om nya, finska designers. Eller tips om snygga loafers från Seppälä. Vem hade vetat det? Inte jag. Och så har vi detdär språket. Finskan. Som jag aldrig någonsin kommer att behärska till fullo. Ångest. Men det skadar ju inte att försöka.

Fem tidningar för 19,95 € som startpaket är ju inte dåligt det heller.

 

(Detta är inte ett samarbete. Jag rekommenderar alltså riktigt påriktigt för att jag tycker det är bra… bara som parentes.)

En reaktion till “COSTUME

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s