Kiira dress, black3

Kiira dress

Det blev som jag anade – en lysande kväll igår! Sisådär klockan tio böt vi om från nattlinne till klänningar och klackar och drog vidare till Ekenäs. Fullt ös! Hemma inpå småtimmarna. Hullu meininki. Svettigt på dansgolvet. Jestas vad roligt! Som alltid då man är ut med brudarna. På mig hade jag alltså en av klänningarn jag sydde ihop förra veckan. Kiira dress. Svart, med aningen glans i tyget och öppen rygg med snörning. Kjolen är aningen vidare nertill och snörningen är av gummiband så klänningen är förvånandsvärt bekväm och dansvänlig. Bra så. Tyget är fenomenalt att jobba med (min klänning till Boggalan 2011 var av samma material) men besvärligt att pressa så fållen ser knagglig ut även om den inte är det. Måste införskaffa mig ett bättre strykjärn. Sådana här små saker älskar jag att göra, och fler ska det bli i roligare färger och med små förbättringar i mönstret.

Några bilder från igår har jag inte med dessa ovan fotade vi med praktikanten på någre minuter i fredas. Har sytt en liknande i gråspräckligt tyg, så mer bilder kommmer! Så även bättre formuleringar i textväg. Skriver som en nioåring. Min hjärna orkar lixom inte riktigt. Behöver tretton kilo sömn.

2 reaktioner till “Kiira Dress – black

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s