IMG_2420 (2)

Neeeeeeeej dagarna bara går så fort igen. Men hör på detta. Efter en lång 9-timmarsdag i Canny så tar jag nu ett par dagar ledigt. Yepp. LEDIGT. Imorgon bitti åker vi ut till stugan – jag och mannen på tumis – och på onsdag ska vi eventuellt besöka en husmässa i Hyvinge. Kök och tambur ska planeras och skisser på klänningar ritas. Eventuellt skalll en tygleverans tas emot och ett nytt projekt påbörjas. Så helt ledig är jag inte. Men nästan. Kanske. Plockar som bäst ut bilder på en till klänning som jag syt ihop med praktikanten och som vi fotade i fredag. Kallar den Obama dress. Litet smakprov ovan. Och om jag orkar maska mig ut sängen i tid imorgon hinner jag kanske lägga ut ett par bilder till innan vi pyser. Sorry, blir äckligt många bilder på mig själv. Kan trösta med att jag ser ut som ett svettmonster som bäst. Fakta.

Igår kväll la jag huvudet på dynan kl 01.47. Det skall inte hända igen. Så GONATT. Heti.

5 reaktioner till “Time off

  1. Oj vad fin klänningen (och du såklart) ser ut. Väntar på att se mera av den. Njut i skären!

    Gilla

    1. haha tack, ja kanske de någon gång finns att köpa. Vem vet 😉

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s