IMG_9643 (800x531) - ttt

Det är inte lätt att göra en blusmodell som skall passa på tjugo sjungande damer i olika storlekar och åldrar. Det ni. Ett av mina större projekt nu under våren är att förse en damkör med blusar till deras framträdanden utomlands. Hade en provning med damerna i fråga förra veckan och ser man på  – det gick strålande! Jestas. Jag hade lixom förväntat mig lite mer hysteri. Liter mer sura miner. Men icke. Har nyss sammaställt listor över färgval och storlekar och gjort små justeringar i mönstret på de tre storlekarna jag graderat och sytt upp prover på . Bara 36 blusar kvar då. Heija heija.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s