IMG_9788 (800x530)

IMG_9826 (800x533)

IMG_9733 (800x533)

IMG_9719 (800x533)

IMG_9822 (800x533)

Jäklar. Jag var ju så suuuugen att jobba ikväll, men eftersom jag inte ännu har allt material jag behöver till de två stora projekten (1. fyra brudfrämma klänningar 2. blusar till en hel kör) tog jag mig tiden att sy någto helt annat. Med mina nya glasögon på näsan dessutom. Jag har en tendens att sitta som en ostbåge vid symaskinen och min stackars rygg känns som en kullerstensgata efter varje sy-maraton, så från och med nu lovar och svär jag att bära glasögon vid symaskinen. Alltid. Amen.

Eftersom vi ska på bröllop om några veckor tog jag tillfället i akt att börja drapera ihop en klänning till mig själv. Ja ni ser vartåt det lutar, min favvo modell i chiffong. Men i lila. Lila. Skräckslagen förtjusning över färgen. Dunno. Säg ni. Funkar lila? Fortsättning följer..

En reaktion till “Shades and purple

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s