DSC08625Ja det är helt stört hur lite tid jag har ägnat åt virtuella världen. Gårdagen gick åt till – krabbis. Inte så jätteroligt sysselsättning en söndag. Desto roligare hade vi med brudarna i Helsingfors på lördag. Girls-nigt är bäst-night! Så jag biter ihop och förbannar i smyg min fysiska uppenbarelse att jag inte längre är en ung, festande, krabbisfri varelse. Åldern kommer. Sakta men säkert.

Super-duper-solen som uppenbarade sig idag putsade bort resterna av krabbisen och jag hade en lysande jobbdag som fortsatte hemma i studion. Tre korsetter håller på sys ihop – ett beställningsarbete till några brudframmor. På gång på gång. Saaaakta men säkert.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s