bourd.1 mustard (800x531) cognac3Nya armband på 2OR+BYYAT webshoppen

Det har tagit mig exakt hela dagen att arrangera om i 2OR+BYYAT butiken, plocka fram vårkläder och lägga under vinter grejemojer. Yessyessyess. Ett par nya härligheter roffade ja åt mig själv också. Bland annat läderarmbandet ovan i färgen Bourdeaux (läs: vinröd). Några färger finns redan uppladdade på webshoppen. Resten fixar jag hoppeligen imorn. Det, och enmiljarda andra grejer, eftersom jag håller i trådarna meda chefen är i Paris på modemässa ett par veckor. Gött.

Och visst fan får min Canon EOS 1100D mer än godkänt då det gäller att fota produktbilder. Canon ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s