Här har vi saldot från senaste Eurokangas besöket. Denna hög ska inom några veckor trollas ihop till inte mindre än fem olika klänningar, samt lite annat smått. Nya tyger är som en drog för mig. Gör mig lycklig och kreativ och ivrig att jobba. Hullut. Och lite scary. Men tur det. För jag har mycket att göra nu när tygerna är införskaffade. Rivstartar genast idag! Korsetter till tre brudfrämmor ska sys, i ett nytt sorts korsett tyg som tantadaran på Eurokangas rekommenderade. Återkommer med domen.

Först – träning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s