Tråk tråk. Det är förfärligt med ett liv utan vettig kamera. Blev jobb på eftis idag och några timmar i solstolen. Gött. Så var jag bussig och pallrade iväg mig till blodgivningen också. Känner mig alltid sådär fånigt viktig efter att en halv liter ovanligt blod suuugits ur mina ådror (nej, det gör inte ont) och tycker varenda jäkel som kan ska donera blod! Nålskräck in my ass (.. och så länge din partner inte haft sexuella relationer med andra män eller betalat för sex den senaste tiden…?  Mystiskt värre. Man vet ju aldrig).

Jisses vad grinigt och flummigt humör jag är på. Min förträffliga verktygstavla i arbetsrummet som fått mer krokar gör mig åtminstone en smula gladare. Biltema börjar kriga sig upp till toppen på listan om mina favoritbutiker (säästöpörssi leder än, såklart). Återkommer imorn då jag inhandlat en ny baaaby. Yes yes yes!

4 reaktioner till “blood

 1. Du lider helt tydligt varken av nålskräck eller blodskräck för du förstår int vad du pratar om..! 😀 vad har du för blodgrupp? 🙂

  Gilla

  1. haha jag vet. Kanske fel person att yttra mig om sånt då jag inte har nålskräck, MEN jag har bevittnat en kvinna med GRYM nålskräck ge blod. hon grät och skräk och var livrädd och tänkte svimma tusen gånger men hon ville så gärna komma över sin rädsla och hjälpa andra så hon klarade det till slut. DET är tufft och jag tycker alla med nålskräck borde prova. Jag har 0-, så relativt ovanlig och passa till så gott som alla 🙂

   Gilla

 2. Elin, de finns många sätt att hjälpa som e minst lika viktiga. Men vad vet jag, jag har ju beige/vit inredning och gillar korta shorts haha! 🙂

  Gilla

  1. va har beige vit intredning å kort shorts med blodgivning att göra? du tappade mig där?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s