IMG_1340 kollage

Har varit en sånd där ohyggligt behaglig dag med flow på jobbet, följt av ett par timmar på Svedja stranden. Somnade. Ack så skönt. Och så ett sjukligt svettigt combat-pass på gymmet med brudarna Kyllä. Den  enda gången i månaden jag går på att gymprogram så tänker jag skryta om det. Men det är jätte jätte hett hemma så jag hoppade på cykeln och pedade iväg till studion nu på kvällen för att jobba ett par timmar. Behagliga temperatur här inne. Förutsatt att svett-håret sitter mitt uppe på huvudet. Ikväll ska det tvättas. Har lovat min man.

Öljetter till en liten coctailklänning på gång. Återkommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s