syrrans

Köp bort på Syrrans Garderob

GAAAAAAH! Min mage har gjort så ont de senaste dagarna att jag lipat hemma som en liten baby. Norovirus sägs det, även om jag inte spyr (inte den andra vägen heller för den delen. Overshare). Ajaj. Not nice. Det enda jag sysslesatt mig med är enmiljard avsnitt av Sex and the City, och så har jag orkat städa mitt klädskåp i sisådär fem minuter. På den tiden samlade jag ihop en hel kass med kläder som ska doneras till röda korset, och ytterligare en som jag laddat upp på syrrans (bara för att jag har sån separationsangst).

Köp bort! För nästa vecka ska hela min garderob rymmas in hos Johan. Och vår tomt har för tillfället ett stort hål i sig. Bara så ni vet det. Punkt.

7 reaktioner till “SG

  1. Taaaack, härligt att va moster 🙂 Nä int så speciella planer. Jobbar tisdag,onsdag å torsdag i hesa (långa dagar) men måndag å fredag e ja hemma i karis. Å helgen gör jag inget speciellt 🙂 Sku va roligt me deitti me alla brudarna!

   Gilla

  1. jooo dom var tydligen poppis (allt för billiga) för dom for heti 😀

   Gilla

  1. Låter super! Du menar lördagen 6.4 då visst? Att jag int yrar.. kan skapa ett gruppmail på FB så ser vi vad vi kommer fram till 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s