Jag har inte riktigt begripit att det är Blogg gala redan imorgon. Whääät lixom!? Virrig i pannan. Lång dag i Helsingfors igen, så har i all hast rafsat ihop alla nödvändigheter i en hög på golvet nu, kletat in mig i BUS, svurit över fenomenet bröst* och försökt klura ut vad jag glömt. Exempelvis temat Maskerad har jag helt lyckats förtränga. Ojoj. Kan man dra på sig ett par kaninöron månne? Äh fan, det ooooordnar sig. Först jobb. Sedan party!

* Är det förresten ok att skippa BH till en tight klänning, eller blir man anklagad för att vara sex-provocerande hippie då? Jag lixom undrar påriktit.

5 reaktioner till “im SO ready…not

 1. klart det är okej! Ser oftast mycket vulgärare ut att tränga in en BH där emellan som syns och skär in i huden, tycker jag. Så länge du använder nipple-covers ifall det finns risk för att de lyser igenom 😉 Ha så kul ikväll och lycka till med nomineringen!

  Gilla

  1. jaaa det tycker jag oxå! men man vet aldrig vad folk kan ha emot bara bröst 😀 Får gå å köpa tejp bara.. Tack!

   Gilla

 2. klart du kan, du har ju små och fasta brøst 🙂 skulle jag gøra det nu med mina amningsbrøst skulle nog alla tycka jag ær ful och dum. men du skall helt klart 🙂

  Gilla

   1. Tack Malin. Va snällt! Måttligt mör i kroppen nu efter party-natt 😀 jestas..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s