Håll i dig nu Bloggpris kommentatorn – snart kommer ett till stort lass med fagra läderväskor (läs: mer material att muta folk med). Jag är öppen för förslag 😉

(… behöv väl inte säga att jag skämtar?)

Min kollega Pierre har ålat på golvet och fotat produktbilder till webshoppen medan jag fixat mönster till nya jackor, höst/winter 2013. Chefen hänger däremot i Asien. Utvecklar kollektionen i Honk Kong med fabriker som ska tillverka våra stickade plagg. Gött. Det flyter på bra. Harmoni i studion. Har ritat ihop mönster till tre plagg och hoppas på att hinna sy ihop proton senare i veckan. För ikväll är det gardiner som gäller. Och kaffe. Massor med kaffe. Söta öde jag hoppas allt blir klart i tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s