Jah! Mitt företag har en egen logo! På tiden. Idén till en logo har jag haft länge och gjorde ett försök att få ihop nåt tidigare. Men insåg snabbt (det ögonblicket då jag hade lust att kasta datorn i golvet och slå ner grannen) att det är bäst att överlämna versktällandet till proffsen. Så grafiska designern Ika hjälpte mig och här har vi den! Beskriver mitt företag väldigt bra tycker jag, med nyckelorden hantverk, retro-modernt, design och kläder. Eller hur? Pööörfekt!

Visitkort nästa. Nu när loggan är kirrad klarar jag det själv.

8 reaktioner till “Logo

  1. Logon passar ditt företag som handen i handsken. Superb idé som var lätt för mig att verkställa. Det var ett nöje.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s