Hälsningar från Gdansk

Vilka sköna dagar i Polen. Att bara vara jag och Linda. Anpassa tiden efter vad vi två vill göra. Vilket är äta, dricka Prosecco, och faktiskt fota lite inspirationsbilder till min hemsida. Utnyttjar fördelen att resa med en vän som är fotointresserad.

Ellen dress. Mer bilder på min instagram @elinsandholm

Jag har nämligen med mig en ny produkt som vi utvecklar med Laila som bäst – Ellen dress. Något helt annat än vad vi gjort tidigare men det är åt det här hållet vi vill gå. Klänningen på bild sydde Laila bokstavligen en dag innan jag åkte. Det är en prototyp men fungerande sådan och jag testat nu passform och användning i praktiken. Helsåld redan. Kommer antagligen att bo i t-skjorts versionen av denna.

Ikväll åker vi hem igen. Två dygn har känts som en vecka. Guld för själen. Tack vännen.

Sthlm

Det blev en spontan långhelg i Stockholm  för mig och Sigge. I sista  minuten bjöd vi med oss för att hälsa på min bror och hans fru – men framför allt deras nykläckta son Neo. En ny guldklimp till familjen.

Det blev en jäkligt najsig helg med hela kärnfamiljen och många släktingar därtill. Och än en gång får jag tacka mitt jobb som företagare som möjliggör dylika spontantrippar (bilder bjussar jag på min privata instagram @elinsandholm)

Visst, nu har jag jobb att ta igen men det är det värt. I morse när vi landade innanför dörren hemma var både jag och Sigge dessutom så trötta att vi tog en ledig dag. Sov tre timmar på dagen, tätt intill varan. Lyx. Inte så välförtjänt men det behövdes tydligen. Och när sambon kom hem åkte jag iväg och jobbade kväll i studion istället.

Imorgon ska ”projekt studio” inledas. Ikväll lyckades jag få upp en hylla. Alltid något.