Detta har upptagit majoriteten av min tid under januari månad – 43 klänningar till en kör. De sista levererades i veckan så känslan på fredag eftermiddag då jag kunde packa ihop alla måttlistor och mönster var ohyggligt befriande. Det mesta har löpt smidigt och egentligen kom detta projekt väldigt lägligt – jag har mått bra av att fokusera på ett större enhetligt projekt då förändringarna i min kärnverksamhet är så pass stora. Det har tvingat fram tålamod.

Inte att glömma att jag såklart sköter e/s design nätbutiken på sidan av så att koncentrerar sig till 100% på ett dylikt projekt går inte. Det förklarar också varför jag inte kunde ta emot spontanbeställningar eller kundbesök under januari månad. Jag hinner helt enkelt inte med allt och det är en stor utmaning för mig att inse min begränsningar och våga säga nej. Jag upplever fortfarande att många som kontaktar mig blir förvånade och/eller besvikna. Men det måste få vara så (yep här hör ni mig förklara och i princip be om ursäkt mellan raderna #intelärtmigettskit).

Februari blir något helt annat. Poddinspelning. Kundprovningar. Leveranser. Nya business-to-business samarbeten. Möten med praktikanter. Nya produkter. Min hjärna glöder. Lite oklart om det är början eller slutet på en eld dock. Kanske bode och.

En onsdag eftermiddag för inte alls länge sedan, då jag satt i soffan med en pestosmörgås i handen och hade sju minuter på mig att slötitta på mer eller mindre meningslösa You-tube videon innan kidsen skulle komma hem och invadera husfriden, så trillade polletten plötsligt ner. Allt blev glasklart. Nu vet jag exakt vad som ska ske. Vad jag behöver nu är 48 timmar i dygnet eller en stor skopa tålamod. Både och skulle sitta fint.

Häääär skulle jag avsluta med väldigt fina bilder på 43 klänningar och packade lådor, men råkade trycka på delete knappen på kameran. Voi voi. Här kan man skymta resultatet.

 

2 reaktioner till “43 klänningar senare

  1. Pingback: e/s design VOL 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s