Håll i hatten för nu händer det – E/S DESIGN kommer till Vasa!

Jag har ända sedan företagsstarten upplevt ett stort stöd från Vasa med omnejd. Det känns som att många, lik som här hemma i Karis, hejar lite extra på mig där uppe och jag har länge velat ge något tillbaka. Det är ju inte riktigt realistisk för österbottningar att ta sig ner till södra Finland på mina Sample Sale events och Open house dagar, så istället vänder jag på steken och kommer till er. 

Onsdagen 3.4.2019 finns jag, e/s design, i Vasa centrum och erbjuder möjligheten för alla österbottningar att prova, känna och klämma på min multifunktionella plagg. Jag kommer även att visa några nyheter till våren som inte ännu lanserats och för den som vill veta mer om själva företagandet så svarar jag på varendaste en fråga. 

Som pricken över i:et har jag slagit mig samman med VERKET – antagligen Vasas vackraste butik – i det här projektet. Jag förespråkar som bekant att handla lokalt och Cecilia Antfolk och Rebecka Erlands som driver VERKET har inte endast egna fantastiska klädmärken Myrfolk och SÄRK, utan säljer även lokalproducerade produkter i butiken, som exempelvis mina ljuvliga örhängen. Cecilia och Rebecka kommer såklart att finnas på plats hela kvällen och presentera sina klädmärken.

Själv säljer jag inget på plats, det handlar inte om maxad försäljning den här gången, men erbjuder  möjligheten till måttanpassade versioner av alla produkter – utan extra kostnader. Gyllene chans för dig som bor högre uppe i landet att hitta kläder som passar just din kropp.  Och javisst, några smaskiga presenter har vi också att erbjuda. 

Så nu tycker jag att du nappar tag i en kompis, prickar in VERKET i kalendern 3.4.2019 kl. 18.30-21.00 och kommer förbi och hänger med oss, provar kläder och snackar om kläder och entreprenörskap och livet och allt däromkring. 

Det här eventet är för dig. Och jag ser fram emot att träffa dig.

E/S DESIGN + SÄRK + Myrfolk = VERKET 3.4.2019 ❤

 

2 reaktioner till “e/s design kommer till Vasa

  1. Åååh så himla kul att du kommer till Vasa och åååh va ledsen att jag just den dagen ligger på ett operatipnsbord i Åbo och missar alltihopa 😞.
    Har suktat efter dina kläder en längre tid men eftersom jag tycker det är jättesvårt att beställa via nätet, vill ju se känna och prova! Så har jag ännu inte vågat köpa något av dig. Nu skulle jag ju ha fått precis detta, samt träffa dig förstås, du är en riktig inspirationskälla. Hoppas det går bra och blir lyckat så du kommer upp flera gånger🤗.

    Gilla

    1. TACK vad snällt sagt och verkligen jätteroligt att höra 🙌🏻 SÅ himla synd att du ska opereras just då. Typiskt. Men jag hoppas det blir fler Vasa besök i framtiden ☺️ Lycka till med operationen, så hoppas jag vi får möjlighet att träffas längre fram. //Elin

      Gilla

Lämna en kommentar