Imorgon åker jag upp till Vasa med tåg. Jisses vad härligt! Inte bara att sitta många timmar med datorn som sällskap, älskar tåg, utan även att träffa härligt folk.

Jag har några möten inbokade, varav ett av dem handlar om att planera en kundkväll där uppe. Ja! Vasa I’m coming for you! Mitt företag har ohyggligt mycket stöd från Vasa (tacktacktack) och jag har länge velat erbjuda något tillbaka. Nu blir det av! Återkommer med detaljer och exakt datum efter denna tripp.

Utöver möten ska jag på onsdagen även delta i Nyckel till framgång. När jag läste om eventet via Linns blogg så anmälde jag mig på direkten. En stor inspirationskälla till mig kommer att finnas där – Alexander Pärleros som driver Framgångspodden – och jag ser fram emot att höra honom tala.

Så det blir jobb kombinerat med inspiration. Kaaaanske någon timmar i badkaret på Scandic hotell också. Ja jag unnade mig. Trötta morsan här behöver det. Jag har på känn att det kommer att spruta ut iver och idéer ur öronen på mig efter det här Vasa besöket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s