Vi fortsätter på temat klädhängare. Jag var in till Helsingfors i ett jobbärende igår. Eftersom jag rörde mig med bil passade jag på att svänga förbi Lohikari i Gräsviken efter lite grejer. Tror jag nämnt butiken tidigare men den är värd att nämnas igen.

Lohikari är nämligen en lysande butik som säljer allt man kan tänka sig vad gäller butiksinredning och försäljning, inte bara till stora kedjor utan kanske snarare till aningen mindre företag. Till och med hobby-pysslare. Man behöver alltså inget företag för att handla här.

Jag köper alla knips-hängaren härifrån (nej de heter inte så men vi kör på det). Mina två klädställningar på hjul köpte jag här. Dom går förresten att vika ihop och är därmed lätta att transportera – fenomenalt! Silkespappret jag använder till att packa mina produkter är även härifrån. Älskar silkespapper. Känns krispigt att packa in i och smidigt då arken är färdigt klippta. Och så även min gatuskylt har jag köpt här. Och diverse krokar och prislappar och två skyltdockor och plastfickor man kan lägga på väggen och … ja alltså jag har köpt typ halva deras sortiment tydligen.

Summa sumarum – bra butik om du ska inreda affärsutrymme. Med lite tur lyckas du hitta parkeringsplats utanför dörren också.

PS. Bor du inte i närheten av Helsingfors så hittas en del av utbudet i deras nätbutik.

Snygg docka till bra pris från Lohikari.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s