Hej hopp. Vill slänga in ett snabbt tips gällande klädhängare. Jag delar ut en hel del av dem via mitt jobb och köper därmed regelbundet mer. En modell jag använder både privat och i jobbet är Iisi silkikonhängare. Lätt och smidig och beklädd med silikonyta vilket betyder att tunna tunikor och hala plagg inte glider av. Samtidigt tillräckligt stabil för även tjockare tröjor.

Tycker inte de är speciellt dyra som normalpris men just nu är de på special – tio hängare för 3 euro – i Tokmanni. Huippu! Jag roffade åt mig fyra förpackningar. Irriterar du dig på plagg som glider ner på golvet lönar det sig alltså att investera i dessa.

Jag köper mina i Tokmanni i Karis men gissar att de även finns i andra Tokmanni butiker och återförsäljare av Iisi produkter.

En reaktion till “Huippu hängare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s