För ett par månader sedan hade jag jobbärenden till Helsingfors. Vi råkade vara före i tidtabellen – händer aldrig – så jag unnade mig något jag velat göra länge, nämligen ett besök till Relove i Tölö, – seconhandbutiken som även fungerar som café. Idag fick jag återbesöka stället i ett annat jobbärende. Ljuvligt!

Butiken är precis så förtjusande som man kan föreställa sig. Skön stämning, häftiga kvinnor, smaskiga croissanter och gröna eko smoothies. Om jag ska spontanköpa kläder, vilket nästan aldrig händer, så är det såhär. Det är något magiskt med att gå runt i en butik där det endast finns ett exemplar av allt. Som att leta efter skatter. Köpte en dunjacka till Charlie förra gången. Idag hittade jag en tröja och en t-skjorta till mig själv.

 Relove är definitivt värt ett besök för den som gillar second hand. Fick lära mig att de har en sprillans nu butik vid Fredan också. Nästa möte blir där har jag bestämt. Dagens möte? Något skrämmand och spännande och ångestframkallande och allt på en gång. Ni får veta, snart.

En reaktion till “Relove

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s