Det har varit en kaotisk höst för mig. Jag har läst väldigt mycket. Inte romaner eller noveller utan hard-core böcker som antagligen går under kategorin självhjälpsböcker. Även lyssnat på poddar och TED talks videon. Jag tänker inte påstå att dessa har förstört mig – tvärtom – de har fått mig att granska mig själv, vem jag är och vad jag gör, och jag har hittat båda fantastiska saker men även mycket tvivel på mig själv, vad jag klarar av och hur jag egentligen vill leva. Mina värderingar har under ett år kastats om totalt. Det är krig inne i mig och med krig åstadkommer man inte mycket kreativt. 

Jag hoppas våga berätta mer om det här i ett senare skede, det är svårt att sätta ord på något som man fortfarande befinner sig i, men tills dess vill jag dela med mig av två videon som verkligen träffade mig. Kanske de känns träffande även för dig. 

Sådant jag sysselsätter mig med medan jag och äldre sonen repar oss från magsjuka. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s