Jag har tillbringat helgen ute på Värmdö i Sverige med mina släktingar från pappas sida. Inte gjort mycket mer än umgåtts och slappat och tryckt i oss Fazers blå. Och sovit. Långa nätter. Balsam för själen i detta deppiga väder.

Har även tagit mig tiden att bygga om hela bloggen under helgen. Inspirationen att skriva har varit lite sisådär det senaste året och jag tänkte nu prova en ny idé där bloggen skulle fungera mer som en typ av informationsplattform.

Inläggen kan fortsättningsvis läsas i kronologisk ordning men sedan är tanken att man även ska hitta lätt bland olika teman som intresserar, där Slow Fashion och entreprenörskap står som huvudteman. Sedan plockar jag även ut några inlägg från arkivet varje vecka som kan kännas aktuella.

Ni får ha tålamod med mig här, allt är inte klart, men om en månad eller två får ni gärna ge feedback hur det fungerar.

Nu ska jag dyka ner i bollhavet med Sigge. Skepp ohoj!

2 reaktioner till “Förnyad blogg

  1. Hej!
    Har du några tips på var man kan hitta en värmande vintermössa utan akryl i? De flesta mössor i ”vanliga” butiker är 100% akryl…

    Gilla

    1. Ja du har så rätt. Jag köpte en fin mössa från Globe Hope till min bror i julklapp. Klassisk modell dock lite stor i storlek. Tillverkad av återanvänt material, främst bomull. Ska kolla upp lite andra märken men det jag noterat är att barnavdelningen ofta har mössor i bättre material. De större storlekarna passar utmärkt även till vuxna. Så lönar sig att kolla bland butikernas barnkläder alltså! /Elin

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s