Vilka sköna dagar i Polen. Att bara vara jag och Linda. Anpassa tiden efter vad vi två vill göra. Vilket är äta, dricka Prosecco, och faktiskt fota lite inspirationsbilder till min hemsida. Utnyttjar fördelen att resa med en vän som är fotointresserad.

Ellen dress. Mer bilder på min instagram @elinsandholm

Jag har nämligen med mig en ny produkt som vi utvecklar med Laila som bäst – Ellen dress. Något helt annat än vad vi gjort tidigare men det är åt det här hållet vi vill gå. Klänningen på bild sydde Laila bokstavligen en dag innan jag åkte. Det är en prototyp men fungerande sådan och jag testat nu passform och användning i praktiken. Helsåld redan. Kommer antagligen att bo i t-skjorts versionen av denna.

Ikväll åker vi hem igen. Två dygn har känts som en vecka. Guld för själen. Tack vännen.

3 reaktioner till “Hälsningar från Gdansk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s