Föreläsning på kommande! Tillsammans med några andra unga entreprenörer har jag erbjudits möjligheten att hålla en kort presentation om mitt företagande, hur jag gjort och vad mina tankar krig företagande är. Jätteroligt! Evenemanget ordnas av Lotta Werthmann, i samarbete med Karis Billnäs Gymnasium, och är en del av Lottas slutarbete. Jättefint initiativ så detta är något jag gärna hakar på. Evenemanget har fritt inträde och anmälningar görs här.

Jag hoppas kunna inspirera och ge några byggstenar för att komma igång med att förverkliga en företagsidé. Samtidigt är jag nyfiken vad som kommer sägas av de andra föreläsarna.

PS. Smickrad att jag fortfarande går under benämningen ”ung” hehhe.

2 reaktioner till “Unga entreprenörer

    1. Tack, vad roligt att höra. Verkligen! Yess det är jag och min kollega som både designar och tillverkar allting själva 💪🏻☺️ /Elin

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s