I samarbete med e/s design

Förra veckan lanserades äntligen Saga toppen i nätbutiken. Multifunktionell såklart och tillgängliga i åtta olika färger.

Denna topp har varit på gång länge men jag har inte haft tid eller energi att fota produktbilder. Dessa bilder är tagna hemma i vårt vardagsrum. Sigge satt i soffan och kollade på Paw Patrol medan jag fotade med självutlösare, inkletad i brun smörja för att inte se så blek ut. Huhhh inte är det lätt inte. Men det duger! Nästa vecka kanske jag vågar fota utomhus igen utan att frysa skinkorna av mig.

Hur som helst en fenomenal topp som passar till det mesta, både vad gäller tillställning och kroppstyp. Jag kommer bo i denna i sommar. Färgen ovan (ocean green) är min favorit, samt den orange (rust).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s