Hej hallo, låt mig presentera Laila som nu officiellt jobbar deltid för e/s design. Hurra! Laila är utbildad sömmerska och hjälper mig med produktionen. Tanken är att hon ska kunna sköta alla bitar i företaget så att jag någon dag kan tänkas hålla semester. Eller resa. Eller bli sjuk. Eller vad som nu nu kan tänkas hända. Elena fortsätter även jobba hos mig ibland men hennes huvudsyssla är fortfarande i skolan som lärare.

Laila hade en förträfflig timing och dök upp precis när mitt huvud höll på trilla av. Det har varit en kaos-vår. Härligt kaos. Men stundvis på vippen till för mycket. Då är det lyxigt att kunna skyffla över vissa grejer på någon annan.

Jag har haft över sextio kundprovningar på fyra månader. Närmare 200 personer har därmed besökt studion detta år och mer lär det bli. Senaste veckan föreläste jag dessutom kvällstid i både Åbo och Helsingfors med temat Kläder& Kvalitet. Det är tidskrävande men ack så roligt och varje gång jag föreläser blir jag påmind om hur mycket jag tycker om att dela med mig av kunskap, tankar och egna erfarenheter kring detta ämne. Och samtidigt lära mig mer. Attans vad sugen jag är på att blogga regelbundet igen. Om två veckor blir sambon pappa-ledig. Då tusan har jag all tid i världen. Nästan.

Roligt med sällskap på jobbet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s