Veckan börjar hemma med barnen och sedan kvällsjobb, för att komma ikapp. Igår kväll kom vi nämligen hem till sovande barn efter en MAGISK helg i Köpenhamn.

Vår vardag här hemma är ett pussel där sambon och jag jobbar mycket om varandra och den lilla tid vi är hemma samtidigt vill vi tillbringa med barnen, tillsammans allihopa. Det blir därför inga middagar eller biobesök eller dejter. Tid på tu man hand är ändå viktigt och därför är en sådan här helg GULD för oss. Första helgen någonsin ifrån barnen.

Mitt hjärta klappar nu lite extra, inte endast för Johan utan även för Köpenhamn. Redan då jag ägnade två månader i staden, i samband med min praktik hos modeföretaget MaxJenny, så blev jag förälskad. Lugnet. Husen. Fiilisen. Många gator, butiker och restauranger mindes jag i detalj även om det är åtta år sedan sist. Det säger allt.

Vi festade med vänner till sent på natten två kvällar i rad men jag känner mig ändå utvilad i själen. Tankad på nya minnen och ork. Och nästa vuxna semesterhelg är redan bokad – Milano i september.

För vad gör man med pengar och tid om man inte vill spenderar dem tillsammans?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s