Nämnde tidigare att jag läser på om mental träning och strävar efter att svänga tankebanorna rätt i huvudet för att undvika stress och negativa vibbar. Livet är för kort för att älta i onödan – skrattade högt åt Linns bilhysteri eftersom det tidigare hörde även till min vardag – och vetni, vardagen känns så mycket lättare bara av att jag medvetet väljer att inte vara irritera, arg eller stressad över struntsaker. Så. Skönt.

Och mer finns det att lära! En kompis upplyste mig om att Jenny (som jag redan nämnde om här) erbjuder en öppen föreläsning om just mental träning i vardagen. KLICK – jag och några vänner anmälde oss bums. Tror det blir fem välplacerade eurosar.

Som bonus tycker jag ni alla ska titta på video nedan som jag ramlade över på Facebook. Tragisk, men verklighet för många. Själv har jag tagit flera stora kliv bort från en sådan inrutad vardag. Lyssna. Och fundera hur du vill leva.

2 reaktioner till “Mental träning föreläsning

    1. Ingen orsak! Super viktig ämne och jag är taggad att komma och lyssna! 👍🏻👍🏻

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s