Det är dagen innan bröllopsmässan vid Åminnegård så jag kastade in en extra arbetsdag (smidigt med flex på dagis nuförtiden). Eftersom detta är min första mässa någonsin med mitt eget företag och jag egentligen inte förväntar mig några stordåd, så har jag tagit det hela med ro och inte låtit allt för mycket tid och energi gå åt till förberedelser. Den största insatsen kommer att ske imorgon då allt ska packas in i bilen.

Nicolie kids klänningar på gång till morgondagens bröllopsmässa.

Ändå har denna mässa redan nu haft den inverkan jag hade hoppats på, nämligen att jag får en spark därbak och slutför sådant som varit hängande allt för länge och borde göras – med eller utan mässa. Äntligen målat de sista klädställningarna. Fållat alla tretton provexemplar, vilket bara det tog mig fyra timmar. Sytt tillhörande cover-up toppar i rätt storlek och förverkligat fler färgalternativ. Beställt in mer tyg. Uppdaterat storlekarna på maxi versionen. Dessutom klurat och finslipat på Nicolie kids klänningarna, ämnat för småbarn. Bedårane små saker som jag påbörjade redan i mars(!) förra året men inte hunnit slutföra.

Seden har jag även sytt en fullständig prototyp på Nicolie klänningen i gräddvitt som brudklänning och kom fram till något lite oväntat, nämligen att jag ska lägga det här med brudklänningar på hyllan ett tag. Det är inget fel med klänningen. Diverse problem är lösta och resultatet är vackert. Men jag fick inte det där pirret i kroppen som jag brukar då något är klart. Energin. Lusten att fortsätta. Den lusten måste infinna sig för att jag ska pallra iväg mig till jobbet en slaskig tisdag. Det finns för mycket annat som intresserar mer just nu och brudklänningarna får vänta tills ivern infinner sig, vilket jag vet att den förr eller senare gör. Kanske i höst.

Det jag kommer att presentera på mässan imorgon är alltså mina Nicolie klänningar riktade till brudens tärnor, eller varför inte bröllopsgäster. Tolv olika färger och så även den kompletta färgskalan på över 50 färger. Inte att glömma de söta klänningarna för småbarn i tre olika storlekar. Som en bonus grej kommer jag även att lotta ut två valfria produkter bland mässbesökarna.

Det blir en intressant dag imorgon! Notera att det är gratis inträde och man behöver självklart inte planera bröllop för att besöka mässan. Blivande brud eller inte – kom gärna förbi och säga hej oberoende!

ÅminneGård/Raseborg, 3.2.2018 kl 10-15.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s