I år fick jag en dunderfin julklapp från jobbet (det vill säga av mig själv, hehhe) – en Singer ångare. Jag har redan en likadan som fortfarande funkar fint med fyra år på nacken men nu när studion inte längre är hemma så inser jag att alla mina egna blusar hänger skruttiga och oanvända. Ooooorkar inte stryka hemma. Med ångaren går det ohyggligt fort, redo att användas inom 45 sekunder eftersom den står kopplad i min garderob, och kläderna ser så mycket fräschare ut och stöter bort smuts bättre när de ångats. I praktiken betyder detta egentligen att jag plockar hem den gamla ångaren som är min privata medan denna julklapp blir kvar på jobbet. Nåh. Det är detaljer.

Så vill du unna dig något som underlättar livet rejält så rekommenderar jag varmt en Singer klädångare. Denna gång klickade jag hem den från Ellos för 69,90 eurosar (köpte den första från Omelijanmaailma, om jag mins rätt). Finns många fler modeller men då jag varit nöjd med denna ser jag ingen orsak att välja någon annan.

Som sagt, redo att använda på 45 sekunder. Munstycket är metall och därmed hållbart. Slangen är även kvalitativ (textilbeklädd) vilket brukar vara det som går sönder först på dylika ångare. Droppar väldigt lite. Lätt att fylla på tanken. Tillbehören är inte mycket att hänga i julgranen men de behövs inte. Helt enkelt lysande. Och blusarna kommer hoppeligen att användas mer flitigt igen. Fint så.

2 reaktioner till “Julklappen från jobbet – Singer ångaren

  1. Jag har faktiskt just köpt en sån då jag kom ihåg din gamla rekommendation 🙂 Den verkar verkligen jättebra! Det står i instruktionsboken att man ska tömma vattnet från den efter varje gång. Brukar du göra det? Det blir ju lite jobbigare att använda den isåfall tyvärr..

    Gilla

    1. Men vad härligt! Och nej, jag tömmer aldrig bort vattnet haha. Har använt den i fyra år så den verkar hålla ändå. Å andra sidan använder jag min regelbundet så vattnet hinner inte bli slämmigt (vilket jag tror är orsaken att man ska tömma bort det). Sedan lönar det sig att tvätta tanken med en flaskborste ibland 👍🏻 (typ några gånger i året).

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s