Jobbade nästan tills jag stupade igår, men nu är alla tre klänningar till slottsbalen klara och levererade. Nöjd. Med ett litet men i bakhuvudet. Vi tar det senare.

På grund av balklänningarna har jag de senaste dagarna tillåtit mig att totalt ignorerar mina övriga arbetsuppgifter och det droppar in väldigt mycket sista-minuten beställningar via mailen. Förståeligt nog, då högtiderna närmar sig. Önskar så innerligt att jag kunde ta emot ALLIHOP – skär i hjärtat att säga nej – men det går inte (även om man alltid kan fråga). Nedan ser ni varför.

Fjorton beställningar som ska sys, packas och levereras inom fem dagar. Hmmmm.

Sicken flyt att föräldraledigheten är slut. Ni vet vad jag kommer att syssla med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s