I kommersiellt samarbete med e/s design

I förmiddags damp tygleveransen in genom dörren och jag kunde därmed lansera Isa Dress i nätbutiken. Hurra!

Jaa jag vet att jag är opartisk i sammanhanget men måste ändå säga att klänningen är fenomenal. Halvtransparenta, hellånga ärmar som bidrar till en festlig helhet. Kjolen är tight med rynkor till sidan (nej, man behöver och SKA inte hålla in magen. Gravidmage ryms även galant) och längden kan måttbeställas. För att inte nämna möjligheten att knyta klänningen på många sätt och anpassa efter tillställning. Liknande modell som Cassandra klänningen, men med extra detaljer i mesh-tyg alltså (halvtransparent).

Finns i e/s design nätbutiken här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s