Körde en sväng till Helsingfors igår för att prova klänningarna till presidentbalen. Två klara och överlämnade – en kvar.

Påväg tillbaka till parkeringshuset råkade jag gå förbi julmarknaden vid Alexandersgatan. Kunde inte motstå att kika in och jeeeestas. Där hade jag nog kunnat köpa alla julklappar om jag haft mer tid att fundera. Endast inhemska företag representerade, om jag inte misstog mig? fina grejer och behagliga priser enligt mig. Kunde inte ens fota då mina telefon var död men rekommenderar ett besök om du rör dig i Helsingfors.

Överlag så hoppas och önskar jag att vi alla skulle köpa lokala eller inhemska julklappar i år, så långt det är möjligt. Både och, om du lyckas. Det är guld värt för våra företagare och gynnar oss själva i slutänden. Värt att tänka på.

Nappade med mig två fina Havi’s doftljus, 12 euro styck. Det ena till oss och det andra sparas i presentlådan. Fina doftljus funkar alltid.

2 reaktioner till “Inhemska julklappar

  1. E väl främst, men inte endast inhemska produkter. Ja gilla också butiken massor. Hitta äntligen en vintermössa som int va gjord i akryl! #costo 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s