I kommersiellt samarbete med e/s design.

Redo för julen? Det är åtminstone jag.

Egentligen hade jag tänkt ta ett steg tillbaka vad gäller festklänningar (återkommer till små aha- upplevelser kring företagets koncept senare). Men så kom jag över detta tyg hos grossisten och kunde inte låta bli att köpa hem en rulle. Det är nämligen ytterst sällan man hittar glittriga tyger som är gjorda i något annat än syntet.

Detta tyg är delvis av viskos vilket betyder att tyget andas – hurra! – och faller vackert. Några procent elastan bidrar till elasticitet och så har vi polyester som gör tyget slitstarkt och minskar på skrynklorna. En fin soppa med andra ord och som jag sagt förut – blandningar är bäst. Oftast.

Klänningen ovan är av samma modell som Isolde dress men här med hellång ärm i glittrande, dämpad röd färg. Jag kallar den därmed för Bella Dress, för att undvika missförstånd. Perfekt för festsäsongen! Glittret är ändå diskret så klänningen kan bra användas utöver jul- och nyårsfirandet.

Finns både som Midi och kort version i nätbutiken inom kort.

Bella Midi dress på kommande.

Ps. Hur vacker är inte Charlotta? Hemma i vårt vardagsrum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s