Jag vill ge en lite hyllning till sprayfärg genom att visa vårt ny-gamla tv bordEn gammal byrå som slipats med lite sandpapper (Sigge gjorde grovjobbet där hehhe) och sedan spraymålats med svart matt färg i två lager. 

Färgen lägger sig jämnt och snyggt och kan lätt applicera även in i skarvar, allt på bara ett par minuter. Halleluja vad smidigt! Medan färgen torkade sågade jag även ut en ruta i skivan på baksidan så att sladdkaoset får plats inne i byrån. 
Detta är egentligen en tillfällig lösning tills vi hittar något vi verkligen tycker om men denna blev så pass bra att jag har på känn att den kommer att stanna ett par år ändå. 


Inte underskatta sprayfärg med andra ord. En burk för 3,95 € och byrån för en euro. Kalasbra! Älska återanvändning och drömmer om att i framtiden inreda ett helt hus med endast återanvända möbler som fixats upp på sätt eller annat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s