Jomsade tidigare om att jag avskyr att förnya elektroniska prylar. Gammalt bekant är gött. Förra veckan hade jag dessutom gärna satt pengar på en vecka i Teneriffa istället för elektronik.

Nåh. Efter några veckor med min nya guldiga HP får jag snällt medge att det är EN DRÖM att jobba med kontorsarbete igen. Två fungerande USB uttag. Batteri som håller i tio timmar. TIO. Den förra dog på stört när sladden trillad ur. Jestas vad kiva när saker fungerar.

Via denna dator sköter jag alla beställningar. Skriver och printar alla fakturor. Editerar foton. Skapar allt visuellt material med Coreldraw. Uppdaterat nätbutiken. Allt. Många gånger i soffan med fötterna på bordet nu när sladd inte längre är nödvändigt. Som igår. Printern ska ännu kopplas via wifi, sen är livet gött.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s