Jag skulle egentligen jobba idag, som alla söndagar, men var sådär illamående-trött så skippade. Jag och barnen har istället ägnat eftermiddagen och kvällen i Backgränd, byn där jag växte upp. Byaföreningen ordnade loppis i föreningslokalen, vilket jag glömde marknadsföra här, och jag gjorde riktigt lysande fynd! Loppiset är hoppeligen ett återkommande evenemang så nästa år igen.

Ju äldre jag blir desto mer längtar jag tillbaka till landet. De öppna åkrarna. Lugnet. Utrymmet att andas. Det må låta tort men det är på riktigt så, att jag blir lugn i själen här. Fatta att mina föräldrar och syster vaknar upp till dessa vyer. Varje dag. Å andra sidan är det skönt med en frizon, ett ställe dit jag kan rymma för att slappna av och nollställa hjärnan (och samtidigt umgås med favoritmänniskor och bli bjussad på bastu och mat hehhe). Om jag bodde kvar hade jag antagligen inte uppskattat det lika mycket.

Promenerade tillbaka med Charlie i vagnen. Mellan träden skymtar mina föräldrars hus.


Ps. Föreningslokalen Backdala är förresten möjlig att hyra för 150€, med bord och stolar för galant 80 pers och kök med utrustning och vackra vyer på köpet. Endast 9 kilometer från Karis centrum. Ett lysande alternativ för fest eller möten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s