I samarbete med e/s design

Det blev ändrade planer vad gäller klädsel i helgen. På lördagens bröllopsfest var jag orange istället för mörkblå. Otippat nog. Fick äntligen en halv minut över att sy färdigt en prototyp på Saga Midi klänningen i färgen Rust, i samband med en beställning av just den klänningen förra veckan.

Alltså vilken färg. Äger inte ett enda orange färgat plagg och förundrar mig nu varför eftersom det är fint mot huden. Herregyyyyd kolla exempelvis Charlotta i denna färg! Magiskt. Pikilite av min sommarbränna hänger dessutom kvar. Tur.

Lyckades inte fota en enda bild under festen, vilket egentligen är väldigt befriande. Inte lika roligt nu efteråt dock. Återskapar helheten såhär i efterhand istället, dock med trassligare hår och mindre smink.  Med en tjock tröja till kan denna Midi-version användas även till vardags hela hösten om man så vill (kanske inte för just mig – småbarnsmamma som ägnar förmiddagarna ute i en lerig park – men senare i livet hehhe).

Multifunktionell såklart och kan köpas här. Produktbilder på just denna orange färg saknas dock. Ska åtgärda det en soligare dag.

Bör även ge en eloge till mina skor som fortfarande hänger med efter tio (!) år. Tro det eller ej men dessa guldiga saker bar jag på fötterna under min studentfest från gymnasiet är 2007. Kan inte ens räkna hur många bröllop och finfester de gått på sedan dess. Bekvämare festsko får man leta efter, då alla remmar är elastiska och anpassar sig när fötterna sväller under kvällen. Klacken och sulan avslöjar grymt jorande på dansgolv men i övrigt är de i prima skick.

Det kallar jag hållbart.

Tack älskade vänner, speciellt Henrica och Andreas, för en GRYM kväll. Klackarna fick sig ytterligare några hack och stötar.. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s