Här har vi 180X360 cm ren och slät kärlek – mitt nya tillskärningbord. Platsbyggt av mig personligen. Aaah vetni jag njuter så av dylika projekt. Att skapa, inte bara av tyg. Kaoset medan projektet ännu var på hälft var ju förfärligt men slutresultatet magnifikt, även in allting inte är på plats än.

Detta kommer att underlätta arbetet ohyggligt och min nästan trettioåriga rygg kommer framförallt att tacka mig eftersom bordet är i ståhöjd. Alla arbetsbord i studion är därmed i stöhöjd nu. Sitter gör jag endast vid maskinerna. 

Stommen är ihopskruvad av traditionella 2×2 ribbor och vinkar, och så fanerskivor överklätt med golvmattan för att undvika skarvar. Hela kalaset, inklusive skruvar och vinklar, för ca 300 euro. 

Lärdom; jag ska lära mig backa med släpvagn, så att jag själv kan kuska material och inte behöver vara beroende av någon annan. Till våren, då kan jag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s