Jag vill tacka tusen gånger om för de stöttande kommentarerna till hela FPA-juttun. Samma sekund som jag skrev ut det hela lättade trycket och jag kunde släppa det. Visst är det knasigt att en negativ kommentar eller händelse etsar sig fast medan tio positiva rinner av en? 

Jag ska bli bättre på att minnas dom där tio positiva istället. 

Ps. Jobbat röven av mig idag. Söndag. Och det lutar mot att en e/s design klänning kommer att synas på presidentbalen även i år. Perfekt payback 👊🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s