På initiativ av sambon tog vi en ledig dag och åkte på äventyr i fredags, hela familjen. 

Landade i Iso Omena och Ikea. Jag kan inte ens minnas när jag senast strosade runt i butiker? Nio månader sedan kanske? Ett år? Njöt därför lite extra av att känna på tyger och inspektera sömnadstekniker. Researcha. Lite mindre av att jaga 2-åring mellan klädställningarna men i stora hela blev det en harmonisk dag. 

Hittade även jeans, som jag behövde. Alla mina jeans ”rynkar” sig nere vid vristen vilket var modernt i början på … 2000-talet? Det säger allt. Behövde nya. Ett par riktiga jeans i tjockare tyg och rätt längd. Väl hemma kastade jag ut de andra. Igen idé att de ligger där och ger en dåligt samvete. Superstretch är inte min juttu. Ska banka in det i skallen en gång för alla. Jag är härmed ägare av ett enda par jeans, vilket är okej då jag vanligtvis föredrar svarta brallor. 

Smaken är som baken. Ingen idé att tvinga på sig något man inte trivs i. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s