Här sitter jag med sprillans ny dator OCH printer framför mig. Dit for den semesterkassan. Både datorn och printer sa nämligen upp sig i förrgår och jag undrar om det kan vara ett släktfel att elektronik alltid går sönder eller absolut inte fungerar, speciellt när man ”bara snabbt ska” något? Kanske ett magnetfält vi Sandholmare bär på som demolerar alla apparater. 

Nåh. Istället för att svära allt för mycket så löste jag detta som man gör med plåster – snabbt, utan att tänka. Körde till Gigantti i Ekenäs igår morse (ja man får billigare i Verkkokauppa men det känns vettigare att handla lokalt) och valde ut dator och printer på ganska exakt 8 minuter, med ett par tips av min bror i bakhuvudet. Bra service fick jag också. Tack och hej. 

Så ni som lagt in beställning via e/s design nätbutiken nu i veckan – jag har bokstavligen inte kunnat svara och ber så hemskt mycket om ursäkta. Återkommer så fort nya dator är installerad. 

Det blev dyrt plåster detta. Men värt det. 

Charlie var måttligt intresserad. Och småbansmor som man är stod vi utanför och väntade då butiken öppnade. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s