Kan inte påstå att jag fått så mycket jobb gjort de senaste veckorna. Livspusslet är svårt att få ihop då vår lilla 6-månaders krabat kräver allt mer underhållning och idag är vi alla dessutom hemma med flunssa. Urk. 

Istället förbereder jag inför slutet på året då min föräldraledighet är över och det kan bli tight med kosing. Vill ha bästa möjliga förutsättning att jobba effektivt då, även om jag forsätter som vårdledig och knappelunda lyckas jobba så mycket mer än nu. 

Så vi är hemm. Men det går fint att snickra hemma med en 2-åring. Tillsammans bygger vi ihop ett nytt stort tillskärningbord, över tre meter långt, med plats för förvaring undertill. Ritning och konstruktion står jag själv för och kan därmed anpassa det hela till utrymmet i studion. Kommer bli fantastiskt, och göra grym skillnad på arbetseffektiviteten! 

I morse plockade jag upp en tygsåg från posten, modell mindre än den jag redan har, och i skrivandets stund sitter jag i bilen med min far. Vi är påväg till Orimattila för att plocka upp min nya Ferrari (en Yamato 4-trådig overlock). Flunssig och övertänd är bästa beskrivningen. Lika sliten som min termosmugg. 

Förresten, fick veta att jag figurerar på Marthabladets pärmblad. Hur hände det? Ska försöka få tag på ett ex. 

2 reaktioner till “Snickrar och spenderar

  1. Jag har ett exemplar som jag redan har läst ifall du ännu inte fått tag på det. Riktigt bra artikel om dig och ditt företag 🙂

    Gilla

    1. Oj tack vad snällt! Min syster hade tydligen ett exemplar som jag kan nappa. Tack ändå!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s