Det blev en annorlunda kväll med jobb vid Axxell i Ekenäs. Rimmar till och med. Jag håller än en gång en kortkurs (två kvällar) för vuxenstuderande, i serietillverkning. Attans roligt!

Och det är kanske därför jag befinner mig i denna sits nu. Minns nämligen att jag lovade mig själv att inte jobba med undervisning denna föräldraledighet (började jobba deltid relativt tidigt med SiggeRedigera också och ekonomisk är det egentligen inte så lönsamt). Men så vips har jag nu lovat att hålla en kurs igen, antagligen för att jag tycker det är roligt! Riktigt påriktit roligt. Serietillverkning är väldigt aktuellt för mig och jag upplever att jag har något att ge. 

Så ny kör vi – två kvällar i Axxell.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s